-- Pasirinkite --
MOKYKLOS NAUJIENOS
Tarptautinė integruota veikla „Matematika ekstremaliai“

Tarptautinė integruota veikla „Matematika ekstremaliai“

Spalio 25-ą dieną mūsų mokykloje ir Vokietijos Bergeno Riugene „Am Grünen Berg“ regioninėje mokykloje jau dešimtą kartą vyko atvira integruota matematikos ir kūno kultūros pamoka – projektas „Matematika ekstremaliai“ („Mathe extrem“). Mokiniams, dalyvavusiems šioje pamokinėje veikloje, buvo smagu varžytis ne tik sportinėse estafetėse, bet ir pasitikrinti savo matematikos žinias bei įgūdžius. Ši netradicinė veikla ugdo bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius, stiprina komandinę dvasią, ugdo reakciją, greitį ir loginį mąstymą. Fizinės veiklos ir matematinių sprendimų dermė įneša naujų potyrių ir formuoja naujus įgūdžius.

Projekte dalyvavo keturios mūsų mokyklos ir trys „Am Grünen Berg“ regioninės mokyklos penktokų komandos. Reportažą iš Bergeno „Am Grünen Berg“ regioninės mokyklos rasite čia: https://www.regs-bergen.de/10-auflage-von-mathe-extrem/

Ergebnisse Fernwettkampf „Mathematik extrem“
Palanga – Bergen 25.10.22

  Mannschaft Punkte  
1. Platz

Klasse 5b (Palanga)

83 Punkte
2. Platz

Klasse 5a „Nr. 1“ (Bergen)

81 Punkte
3. Platz

Klasse 5c (Palanga)
+
Klasse 5c „Krasse Gurken“ (Bergen)

79 Punkte
4. Platz

Klasse 5d (Palanga)

75 Punkte
5. Platz

Klasse 5b (Bergen)

74 Punkte
6. Platz

Klasse 5a (Palanga)

64 Punkte

Vielen Dank an alle Beteiligten für das Engagement und herzlichen Glückwunsch an die Gewinner!

Žinoma, šis projektas nebūtų buvęs toks sėkmingas, mokinių mėgiamas ir laukiamas be mokytojų, kurie padėjo jį organizuoti. Tai kūno kultūros mokytojai Tatjana Stankevičienė, Artūras Podlinevas ir Romualdas Pakalniškis, matematikos mokytojos Ingrida Šleinienė ir Oksana Kokorevič, vokiečių kalbos mokytoja Edita Petrušonytė, informacinių technologijų mokytojas Osvaldas Valiukas.

Dėkojame visiems dalyviams ir sveikiname laimėtojus – mūsų mokyklos 5b klasės mokinius! Lauksime tolesnių bendrų projektų ir naujų susitikimų!

E. Petrušonytė

Naujienų prenumerata

Sužinokite mokyklos naujienas pirmi.