-- Pasirinkite --
MOKYKLOS NAUJIENOS
Ekstremali matematika ir sportas Palangoje ir Bergene

Ekstremali matematika ir sportas Palangoje ir Bergene

2020 metų spalio 22 dieną Palangos Vlado Jurgučio progimnazijoje ir Vokietijos Bergeno Riugene regioninėje mokykloje „Am Grünen Berg“ vyko mokiniams skirtas renginys „Matematika ekstremaliai“.

Tai tęstinė saviraiškos programa, kurios tikslas – formuoti mokinių matematinį raštingumą, matematinius gebėjimus, sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą. Labai malonu, kad jau devintus metus kartu su Palangos miesto Vlado Jurgučio progimnazijos moksleiviais dalyvavo ir Bergeno miesto moksleiviai. Tą pačią dieną ir tuo pačiu laiku dviejų draugaujančių miestų mokiniai atliko tuos pačius sportinius pratimus ir sprendė identiškas matematines problemas. Mokinių saviraiškos programos „Matematika ekstremaliai“ įgyvendinimas skatina geras emocijas, kultūringą ir dalykišką mokinių tarpusavio bendradarbiavimą, komandinį darbą. Matematinių užduočių, praktinių situacijų, matematinių algoritmų taikymas netradicinėmis sąlygomis vysto jaunų žmonių orientavimosi besikeičiančiame informacijos sraute gebėjimus bei skatina juos priimti tinkamus sprendimus.

Programos organizatoriai – Palangos Vlado Jurgučio progimnazija – dėkoja visiems dalyviams ir jų mokytojams už nuoširdumą, geranoriškumą ir aktyvų dalyvavimą.

Integruotos  kūno kultūros ir matematikos veiklos „Matematika ekstremaliai“ rezultatų lentelė
Palanga – Bergenas 2020.10.22

 

Komanda

Taškai

 

1 vieta

Klasė B + Klasse 5d

94 taškai

2 vieta

Klasse 5b

92 taškai

3 vieta

Klasė A + Klasse 5c

91 taškas

4 vieta

Klasė C

90 taškų

5 vieta

Klasse 5a

79 taškai

Ačiū visiems dalyvavusiems už atsidavimą ir sveikinimai nugalėtojams!

Naujienų prenumerata

Sužinokite mokyklos naujienas pirmi.