-- Pasirinkite --
MOKYKLOS NAUJIENOS
Tarptautinė integruota veikla „Matematika ekstremaliai“

Tarptautinė integruota veikla „Matematika ekstremaliai“

Spalio 19-ą dieną mūsų mokykloje ir Vokietijos Bergeno Riugene „Am Grünen Berg“ regioninėje mokykloje jau vienuoliktą kartą vyko atvira integruota matematikos ir kūno kultūros pamoka – projektas „Matematika ekstremaliai“ („Mathe extrem“). Mokiniams, dalyvavusiems šioje veikloje, buvo smagu varžytis ne tik sportinėse estafetėse, bet ir pasitikrinti savo matematikos žinias bei įgūdžius. Ši netradicinė veikla ugdo bendravimo ir bendradarbiavimo įgūdžius, stiprina komandinę dvasią, ugdo reakciją, greitį ir loginį mąstymą. Fizinės veiklos ir matematinių sprendimų dermė įneša naujų potyrių ir formuoja naujus įgūdžius. Tačiau ne mažiau svarbu gera nuotaika ir geros emocijos, kurių tikrai netrūko.
Projekte dalyvavo trys mūsų mokyklos ir trys „Am Grünen Berg“ regioninės mokyklos penktokų komandos. Reportažą iš Bergeno „Am Grünen Berg“ regioninės mokyklos rasite čia: https://www.regs-bergen.de/maextr-11/
Žinoma, šis projektas nebūtų buvęs toks sėkmingas, mokinių mėgiamas ir laukiamas be mokytojų, kurie padėjo jį organizuoti. Tai kūno kultūros mokytojai Tatjana Stankevičienė, Artūras Podlinevas ir Romualdas Pakalniškis, matematikos mokytoja Ingrida Šleinienė, vokiečių kalbos mokytoja Edita Petrušonytė, anglų kalbos mokytoja Raimonda Baltmiškė, socialinė pedagogė Jolanta Grikštienė, mokyklos administracija.
Dėkojame visiems dalyviams ir sveikiname laimėtojus – mūsų mokyklos 5b klasės mokinius! Lauksime tolesnių bendrų projektų ir naujų susitikimų!

E, Petrušonytė

Naujienų prenumerata

Sužinokite mokyklos naujienas pirmi.