-- Pasirinkite --
MOKYKLOS NAUJIENOS
PRADINIO IŠSILAVINIMO PAŽYMĖJIMŲ ĮTEIKIMO ŠVENTĖ

PRADINIO IŠSILAVINIMO PAŽYMĖJIMŲ ĮTEIKIMO ŠVENTĖ

Palangos Vlado Jurgučio progimnazijos ketvirtokai atvykę į paskutinę pamoką – susitikimą su savo klasių mokytojomis metodininkėmis Giedre Radžiuviene ir Nijole Viršiliene bei vyresniąja mokytoja Renata Gaučiene smagiai „plaukė laivu“ stabtelėdami prisiminimų uostuose, aptardami įdomiausius nuotykius, pasiekimus, laimėjimus…
Po pamokos nuskambėjęs skambutis, pakvietė visus mokinius, jų tėvelius ir mokytojus į iškilmingą renginį „Pradinio išsilavinimo pažymėjimų įteikimo šventę“, kurį organizavo trečių klasių mokiniai ir jų mokytojos metodininkės Danguolė Jančienė, Rima Kontrimaitė, Loreta Dumčienė.

Ketvirtokams skambėjo bendraamžių eilės, dainos, šokiai. Sveikinimo žodį tarė progimnazijos direktorė Laimutė Benetienė, kuri pasidžiaugė, kad net 73 ketvirtų klasių mokiniai, kurių tarpe buvo 5 mokiniai iš Ukrainos, sėkmingai užbaigė pirmąją ugdymosi pakopą ir jiems įteikė Pradinio išsilavinimo pažymėjimus. Visai Progimnazijos bendruomenei nuoširdžius padėkos žodžius tarė ir ugdytinių tėveliai.
Šventėje buvo jaučiama ir liūdesio, ir džiaugsmo nuotaika, kad tenka tarti „Sudie“ pradinių klasių mokytojoms, bet tuo pačiu atėjo metas „kelti bures“, patirti naujų iššūkių ir patirčių. Mokytojos negailėjo padrąsinančių žodžių savo auklėtiniams ir palinkėjo:
– Gero jums vėjo, būsimi penktokai!

Nijolė Viršilienė,
pradinio ugdymo mokytoja metodininkė

Naujienų prenumerata

Sužinokite mokyklos naujienas pirmi.