-- Pasirinkite --
MOKYKLOS NAUJIENOS
Mieli mokytojai, mokiniai, mokinių tėvai,

Mieli mokytojai, mokiniai, mokinių tėvai,

      atskubantis rugsėjis ir vėl kviečia praverti duris į mokslo ir žinių pasaulį – nepažintą, viliojantį, žavintį ir įtraukiantį. Te naujieji mokslo metai būna kūrybingi, kupini naujų įspūdžių, turtingi žinių, atradimų ir pasiekimų.

      Gerbiami mokytojai, su meile veskite vaikus mokslo ir pažinimo keliu. Raskite raktą į savo mokinių širdis, padėkite jiems atsiskleisti, atrasti, patirti, sužinoti bei išmokti.

      Mieli mokiniai, tegu naujieji mokslo metai būna kupini įspūdžių, naujų žinių ir atradimų džiaugsmo. Te jūsų nesustabdo iššūkiai bei smulkios nesėkmės – iš klaidų mokomės, tobulėjame bei kasdien tampame išmintingesni. Siekdami tikslo, būkite smalsūs, kūrybingi, darbštūs bei kantrūs, pasitikėkite savo jėgomis, ir jus lydės sėkmė.

      Brangūs mokinių tėvai, jūs esate svarbi mokyklos bendruomenės dalis. Padėkite vaikams pažinti tikrąsias vertybes, padrąsinkite juos bei nukreipkite teisinga linkme. Pasitikėkite savo mokinukais bei juos ugdančiais pedagogais ir neabejokite – bendradarbiaujant su mokytojais, talentai atsiskleidžia greičiau.

      Sveikindamas Rugsėjo 1-osios proga linkiu, kad naujieji mokslo metai visiems švietimo bendruomenės nariams būtų sėkmingi ir prasmingi, te kelią link naujų žinių lydi pasitikėjimas, pagarba, kūrybiškumas bei noras siekti geriausių rezultatų.

      Su Mokslo ir žinių diena, brangieji.

Palangos miesto savivaldybės tarybos ir administracijos vardu
meras Šarūnas Vaitkus

Naujienų prenumerata

Sužinokite mokyklos naujienas pirmi.