-- Pasirinkite --
MOKYKLOS NAUJIENOS
ĮTEIKTI PRADINIO IŠSILAVINIMO PAŽYMĖJIMAI

ĮTEIKTI PRADINIO IŠSILAVINIMO PAŽYMĖJIMAI

2021 metų birželio 16 diena. Prabėgo dar vieni mokslo metai. Tai netradiciniai mokslo metai, kurie atnešė daug pokyčių, atvėrė dar daugiau galimybių visai Progimnazijos bendruomenei, padėjo įgyti naujos patirties. Dar viena saulėta ir prasminga, įtemptais darbais, jauduliu, šypsenomis ir gėlėmis pasidabinusi diena progimnazijoje.

73 ketvirtų klasių mokiniams direktorė Laimutė Benetienė įteikė Pradinio išsilavinimo pažymėjimus, progimnazijos padėkas už laimėjimus įvairiuose konkursuose, aktyvų dalyvavimą įvairiose veiklose.

Rūpestingai, išradingai ir nuoširdžiai Palangos Vlado Jurgučio progimnazijos ketvirtokai išlydėti į vasarą, į tolimesnį mokslo kelią. Šiuos mokinius visus ketverius mokslo metus ugdė mokytojos: Elena Bendikienė, pradinio ugdymo mokytoja metodininkė, Erika Lukauskienė, pradinio ugdymo mokytoja metodininkė, Aurelija Anužienė, pradinio ugdymo mokytoja metodininkė. Mokytojos džiaugėsi savo ugdytiniais, paaugusiais ne tik ūgiu, bet ir žiniomis. Linkėjo neprarasti drąsos, smalsumo ir noro siekti mokslo, augti protingais, darbščiais, gerais žmonėmis. Sėkmingai žengti mokslo taku ir puikiais pasiekimais garsinti šeimą, Progimnaziją, Palangos miestą, Tėvynę.

Direktorė padėkojo ketvirtokų tėvams už indėlį į Progimnazijos veiklos tobulinimą bei įteikė Palangos Vlado Jurgučio progimnazijos padėkas.

Elena Bendikienė, pradinio ugdymo mokytoja metodininkė
Erika Lukauskienė, pradinio ugdymo mokytoja metodininkė
Aurelija Anužienė, pradinio ugdymo mokytoja metodininkė

Naujienų prenumerata

Sužinokite mokyklos naujienas pirmi.